SANTAKS
Est LT LV RU Login Password
Veikals Par mums Partneri Meklēt Reģistrācija Sludinājumi Logout
        Preču kategorijas
 
   Akcija!
  Preces mājai
  Apģērbs
  Dezinfekcija, papīra izstrādājumi
  Mēbeles
  Pacientu aprūpei
  Papīra izstrādājumi
  Sterilizācijai
  Spec. audiometrija
  Spec. dermatologiem
  Spec. emergency
  Spec. fizioterapeitiem un fitnesam
  Spec. fizioterapijā
  Spec. ginekologiem
  Spec. ģimenes ārstiem
  Spec. histoloģijā
  Spec. kardiologiem
  Spec. kosmetologiem
  Spec. ķirurģijā
  Spec. oftalmologiem
  Spec. ortopēdiem
  Spec. otolaringoloģijā, audiometrija
  Spec. podologiem
  Spec. proktologiem
  Spec. rehabilitācija
  Spec. ultrasonogrāfija
  Spec. veterināriem
  Spec. zobārstiem
  Medicīniskās lampas, lupas
  Laboratorijai
  Labor. iekārtas
  Labor. ķīmiķiem
  Labor. mēģenes
  Labor. mikrobiologiem
    Diagnostiskie testi, reaģenti
    References kultūras
    Kultūrbarotnes un piedevas
    Pārtikas testēšana
       Testi pārtikas kvalitātes pārbaudei
       Surface MONITORING
    Darbastacijas
    Mikrobioloģijas analizatori
    Laminārais skapi
    Digital Image Analysis for the Microbiology Laboratory
    Cell CULTURE
  Labor. mikroskopi
  Labor. PCR
  Labor. trauki
  Izglītība
  Industrija, pārtika, gastronomija

 Testi pārtikas kvalitātes pārbaudei
 Surface MONITORING

Testi pārtikas kvalitātes pārbaudei, Listēriju uztriepe - Listeria Swab izstrādāts, lai minimizētu darba zonu vai Listeria Spp gatavās produkcijas piesārņošanas risku, it īpaši L. monocyto-genes. Теsta pamatā ir uzlbotas Eskulīna vides veidošana. Eskulīna hidrolīze Listeria spp izraisa raksturtīgu melnu nosēdumu veidošanos. Apstrāde 1. Noņemiet tamponu un parauga ņemšanas vietu. 2. Noņemiet kultūras caurulītes vāciņu un izmetiet to 3. Ielieciet tamponu kultūras caurulītē pilnībā, aizverot mēģeni ar tampona palīdzību. Atzīmējiet noņemtā parauga detaļas caurulītē. 4. Inkubējiet 37 °С temperatūrā 24 stundu laikā.
Kods Nosaukums EUR ar PVN Daudzums
708_564 listēriju tamponi 25 gab. / kārbā pasūtīt Vajag ielogoties!

Testi pārtikas kvalitātes pārbaudei, Proteīnu noteikšana - Universāls tīrības vai olbaltumvielu kontaminācijas pierādījums Clean Do. Uzglabāšanas termiņš 18 mēneši. Uzglabāšana +15 līdz +25°C (tumšā vietā). Iepakojumā ietilpst 100 nūjiņas iepakojumā Ident. numurs 1 061 343 »Gatavs izmantošanai« – olbaltumvielu tampons higiēniskā statusa noteikšanai. »Viegli lietojams« – Clean Do izmantošana neprasa speciālas zināšanas. »Vienkārša uzglabāšana« – Clean Do var uzglabāt istabas temperatūrā. Zemākā atklāšanas robeža Clean Do ir 20 mkg. Тikai darbs ar tīriem rīkiem uz tīrām virsmām ir pamats drošai ražošanai vei nevainojamam servisam. Clean Do - tas ir viss, kas Jums nepieciešams kontroleiля контроля!
Kods Nosaukums EUR ar PVN Daudzums
588_375 tīrs do proteīnu tampona olbaltumvielu atklāšanai - jutīgums ir mazāks nekā 50 g 100 tamponi / iepak. (10 x 10) pasūtīt Vajag ielogoties!

Testi pārtikas kvalitātes pārbaudei, Ūdens testi - EC Blue - vienkārša un droša metode kvalitatīvai un skaitliskai koliformu un E.coli testēšanai un ūdenī. EC Blue ir vienkārši izmantojams. Jāpievieno ūdens testēšanai iepriekš sagatavotā, sterilā, nefluorescentā konteinerā EC Blue 100 vai jāšķīdina vide EC Blue 100 P 100 ml ūdens. Tad jāinkubē maisījums. 35 ± 2 °С temperatūrā vide neprasa turpmāku sagatavošanu. Tas nozīmē, ka pārbaudi var veikt jebkurā vietā bez īpašām pūlēm. EC Blue darbojas ātri. Тradicionālās inkubācijas metodes prasa apmēram trīs dienas, lai atklātu koliformu vai E.coli, EC Blue nodrošina drošus rezultātus pēc 24 stundām. EC Blue ir drošs un pārliecinošs. Atklāšana balstās uz krāsu reakciju un tādēļ ir viegli interpretējama: ja ir klātesošas zarnu nūjiņas baktērijas, ūdens iekrāsojas zilā krāsā šķeļoties hromogēnajam substrātam X-Gal. Fekālā piesārņojuma gadījumā E.coli šīs baktērijas var atklāt ultravioletās gaismas iedarbībā (reakcija ar fluorescentu krāsvielu). Mosvērtas matērijas paraugi, duļķains, dzeltenīgs vai hlorēts ūdens parasti netraucē atklāt С. EC Blue ir vienkārši uzglabājams. EC Blue nav nepieciešams atdzesēt un to glabāšanas laiks ir līdz diviem gadiem istabas temperatūrā, ja tās ir aizsargātas pret gaismu. Tas ietaupa uzglabāšanas izdevumus. Papildus instruments EC BlueQuant nodrošina ātru un vienkāršu koliformu un E.coli skaitliskās noteikšanas metodi arī MNP veidā.
Kods Nosaukums EUR ar PVN Daudzums
154_193 ec Blue 100 100 ml x 80 pudelītes pasūtīt Vajag ielogoties!
636_111 ec Blue 100 p 100 ml x 100 maisiņi pasūtīt Vajag ielogoties!

Surface MONITORING, Path-Chek HYGIENE PATHOGEN DETECTION - Ātrie testi vairāku baktēriju atklāšanai uz darba virsmām un apstrādes vidē. Higiēnas sistēma Path-Chek sastāv no testiem 3 organismu tipiem; Listeria, Coliforms un Salmonella. Visas trīs sistēmas izmanto identisku izmēģinājumu principu. Baktērijas noņem no iekārtas virsmas, uz kuras tiek ražoti vai pārstrādāti pārtikas produkti, izmantojot iepriekš samitrinātu tamponu, kurš spēj neitralizēt parasti izmantojamos mazgāšanas un dezinfekcijas līdzekļus. Tad mēģenes paraugu pārnes uz orgnismam specifisku vidi. Pēc inkubācijas, ja konkrētās mērķa baktērijas ir uz tampona paraugiem, baktēriju augšana novedīs pie vides krāsas izmaiņām.
Kods Nosaukums EUR ar PVN Daudzums
889_645 PATH-CHEK Coliform Detection Broth (3 ml), 100 tubes pasūtīt Vajag ielogoties!
540_456 PATH-CHEK Listeria Detection Broth (3 ml), 100 tubes pasūtīt Vajag ielogoties!
196_728 PATH-CHEK Pre-moistened Swabs -N100 pasūtīt Vajag ielogoties!
258_146 PATH-CHEK Salmonella Detection Broth (3 ml), 100 tubes pasūtīt Vajag ielogoties!

Surface MONITORING, Path-Chek HYGIENE PROTEIN - Iepriekš samitrināti tamponi. Lūzuma punkts 45 mm ļauj sadalīt tamponus attiecīgajā garumā pirms to ievietošanas konkrētajā mēģenē.
Kods Nosaukums EUR ar PVN Daudzums
363_145 Double-ended swab for the detection of protein residues on surfaces-N50 pasūtīt Vajag ielogoties!
208_332 Path-Chek Incubator 230 V pasūtīt Vajag ielogoties!
   Cenas uz 2018-12-10. Bezmaksas piegāde Rīgas rajonā jau nākamaja dienā, pārējas Latvijas pilsētās 5 darba dienu laikā.
Cenas var mainīties bez brīdinājuma.
Copyright (C) SIA SANTAKS tālrunis: 67542997; 67556474, fakss: 67545151, e-mail: santaks@inbox.lv
Design by www.santaks.lv. Adrese: Dzirnavu 43-8, Rīga, Latvija, LV-1010.
Top.LV


Time 1.1577780247 sekund!